mummy, daddy love u so much sayang

Lilypie

Aliesya now is

Lilypie Second Birthday tickers

Story my journey of little girl...si kiut Alisha

Tuesday, February 16, 2010

ALISHA AT 12 Month

  • Dah boleh round satu rumah, merangkak dan bertatih sambil pegang apa-apa yang boleh dicapai...sungguh gigih anak dara sorang nih.
  • Boleh berjalan 2,3 tapak dan jatuh
  • dah tahu buat mimik muka, for example kalau naik kereta mainan dah boleh imagine Alisha naik kereta lah tu.
  • boleh turun katil dengan jayanya tanpa jatuh dan nak naik balik tak reti lagi, lepas tu menjerit-jerit luahkan perasaan..hahaha
  • Understand and respond simple instructions
  • Alisha, yang pastinya sudah pandai mengemas...habis baju yang dilipat di kemaskan, adus terpaksa lah lipat balik.
  • Tidak boleh duduk diam dan ada saje idea yang bernas dari Alisha untuk menghuru-harakan sekitar rumah.
  • dah pandai membebel sendiri.
  • Alisha paling suka main dengan wayar...habis charger mummy, earphone, charger laptop di mainnya, kalau nampak plug mesti tersengih-sengih ( tak tahu lah kenapa Alisha suka sangat ngan plug tu).Lagi satu kalau jumpa button yang boleh ditekan.
mummy nak keluarrrr




35 comments:

Mama_Aqish said...

dah lama tak dengar citer alisha ni....dah besaq dah...tomeinyer2

me n de alisha said...

Thanks mama Aqish, Aqish comey gak :)

香蕉哥哥 said...

thank you for you to make me learn more,thank you∩0∩

寶皓 said...

thank for share, it is very important . ̄︿ ̄

Adlina Husaini said...

bestnya dah setahun..my baby bulan 5 ni =D

佩昭彥怡 said...

今天是人生唯一生存的時間。......................................................

火芬 said...

裸體寫真全裸美女圖片色情訊息黃色圖片自拍裸體圖片sex裸露圖片18限85cc a片台灣色情網站免費色情圖一夜激情聊天情色聊天室限制級爆乳女優作愛巨乳學院性愛情慾陰脣一夜情下體網愛聊天鹹濕做愛自拍成人圖庫成人影城性關係視訊情人性影片觀賞裸照淫美成人論壇av寫真自拍裸女貼圖av圖情色性愛貼圖成人vcdsexy辣妹視訊聊天色情視訊淫婦台灣情色論壇丁字褲貼圖免費a片影片淫蕩女人live show男女做愛火辣妹妹激情網愛聊天美女裸照免費色情網站

Phuong said...

It's great!!..........................................

昭士松修 said...

人生不如意事,十常八九。 ..................................................

靜昀 said...

Cool blog網愛聊天室色情網站交友找啦咧免費影片成人笑話成人圖庫sexy女同志聊天室愛戀情人用品情趣爽翻天咆哮小老鼠入口85cc6k脫衣人妻sexy85c脫光光taiwansex淫女情色成人男女做愛美女做愛脫衣秀a片正妹淫蕩色情後宮040185c85c77p2p77p2p性幻想手淫18禁

Elvi107sS_Scholten0 said...

請繼續發表好文!加油加油加油!.............................................

韋于倫成 said...

人生最大的榮耀,不是永遠不敗,而是屢仆屢戰..................................................

韋于倫成 said...

任何事都是由一個決心,一顆種子開始。..................................................

HaroldM22 said...

找一個懂妳的人也期許自己做一個人懂別人的人..................................................

SadeRa盈君iford0412 said...

書籍是全世界的營養品,生活裡沒有書籍,就好像沒有陽光......................................................

千惠千惠 said...

世間是非,要如水泥地般水過則乾。..................................................................

曉薇 said...

好的blog需要我們一起努力!.................................................................

江婷 said...

生存乃是不斷地在內心與靈魂交戰;寫作是坐著審判自己。......................................................................

江婷 said...

死亡是悲哀的,但活得不快樂更悲哀。......................................................................

KrisMcmillen07星美 said...

人有兩眼一舌,是為了觀察倍於說話的緣故。............................................................

吳婷婷 said...

人生是故事的創造與遺忘。............................................................

鄭湘定 said...

It takes all kinds to make a world.............................................................

云依恩HFH謝鄭JTR安 said...

支持你就對了!..................................................................

said...

rain before seven; fine before eleven.............................................................

rreynolds385 said...

[做人難,人難做,難做人] 人.事的艱困與磨難,是一種考驗!要以樂觀歡喜之心,很珍惜地過每一天!^^............................................................

佩璇佩璇 said...

有夢最美啦~~加油!元氣滿點!............................................................

誠紋 said...

什麼樣的學習計畫並不重要,重要的是你是什麼樣的人。............................................................

錢靜怡錢靜怡錢靜怡 said...

你不能左右天氣,但你可以改變心情.................................................................

RicoLisi0802志竹 said...

愛,拆開來是心和受兩個字。用心去接受對方的一切,用心去愛對方的所有。......................................................................

家唐銘 said...

Poverty tries friends.............................................................

敬周喜 said...

原來這世上能跟你共同領略一個笑話的人竟如此難得......................................................................

倪平 said...

天氣涼了~要注意身體喔@~@..................................................................

冠霖林冠霖林冠霖林 said...

好文章就值得回響,如果可以常常看到您的更新,應該是件很幸福的事情~~...............................................................

蕾蕾 said...

不要去想沒拿到的東西,多想想自己手裡所擁有的..................................................

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Blog Widget by LinkWithin