mummy, daddy love u so much sayang

Lilypie

Aliesya now is

Lilypie Second Birthday tickers

Story my journey of little girl...si kiut Alisha

Monday, February 1, 2010

GOODIES BAG CONTEST

THIS ENTRY IS STICKY MODE
Hi semua, sempena birthday Alisha yang pertama... mummy Alisha ingin menganjurkan satu contest/ giveway. Senang saja nak masuk, tak payanh buat entry just :
1. Add http://www.mypreciousalisha.blogspot.com/ dalam blog list dan jadi follower blog ini.
2. Tempek banner ini dekat sidebar dan link kan kat Goodies Bag giveway. If not linked back the entry not qualified.
3. Tinggalkan jawapan kat entry ini dan your link
Simple jekan, so soalan nya ialah " BILAKAH TARIKH LAHIR ALISHA" so 3 peneka tepat adalah layak mendapat GOODIES BAG dari Alisha sempena hari jadi Alisha yang pertma.

Hadiahnya ialah rahsia dan mummy akan upload gambar kemudian, yang pastinya ianya sangat berbaloi dan menarik.

Tarikh contest ialah dari 16 January hingga 31 January 2010.

Selamat mencuba ya !!!





48 comments:

zai kulim said...

zai dah join..

http://zaikulim.blogspot.com/2010/01/goodies-bag-contest31jan.html

zai teka 29 jan 2009 kot...

ogy said...

salam..ogy pun nak teka gak..


28jan2009

ini link sila check..

http://ogy2112.blogspot.com/2010/01/goodies-bag-contest.html

MamaDamia a.k.a Haiza said...

nak join gak....saya tuduh 29 January 2009.. :P

kompem betul tuduhan saya ni...

http://mamaadablog.blogspot.com/

syakila said...

salam kila teka 29jan2009

http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2010/01/goodies-bag-contest.html

segalanyer kuterima... said...

layan...


http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2010/01/goodies-bag-contest.html


kinah teka 29jan2009
harap betoi la...

MamaDamia a.k.a Haiza said...

kena wat entry ke?...kompius jap...

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

huhuhu im not good in guessing thou.apa2 hal pun,happy birthday in advanced,bam bam!

z.leysza said...

huu...ni maen hentam je ni
29th Jan kan? kan? kan?
hehehe

http://zue-leysza.blogspot.com/

Baiti said...

salam...kiter nak teka gak..hahahah

29 JANUARY kan...kan kan..
huhuhu

nie link kiter

Baiti said...

nie link tertinggal lak..

http://bytcontest.blogspot.com/2010/01/godiees-bag-contest.html

oYa said...

SALAM OYA NAK JOIN GAK

WALAUPUN TAKNAK ENTRY NAK BUAT JGK EKEKE

http://oya-contest.blogspot.com/2010/01/goodies-bag-contest.html

oya teka tarikh lahir dania alisha ialah 29 januari 2009

mekaceh

izan cute said...

salam...

tarikh lahir Alisha 29Jan 2009

http://izancute.blogspot.com/2010/01/goodies-bag-contest.html

me n de alisha said...

thanks to all yang sudah meneka, anyway tak payah buat entry just put the correct birthday date Alisha kat entry ni... so peneka yang 3 pertama yang tepat berpeluang memenangi hadiah... nanti kalau ramai yang enter contest ni, I akan fikirkan penambahan hadiah yer.. anyway selamat mencuba

me n de alisha said...

Mummy Stephanie, hahaha takpe if u tak teka pun... anyway thanks for your wish :)

wansteddy said...

sumer orang teka 29 januari 2009. kita pun teka yang samalah ngeh3....

btw HAPPY BIRTHDAY CIK ALISHA!!!
sangat gebu dan comey! (^o^)

jemput2lah ke blog saya :)

http://wansteddy.blogspot.com/

izan cute said...

ina nak teka gak...

29jan2009

http://inasepi.blogspot.com/2010/01/goodies-bag-contest.html

izan cute said...
This comment has been removed by the author.
taufidris said...

bro teka 28jan2009

Sari said...

salam mummy alisha...
nak join gak n tekaan saya 29 januari 2009 (btul x alisha?)heheh
check it out..
http://saricorner.blogspot.com/2010/01/goodies-bag-contest.html

ieyza said...

nak teka...nak teka...
ur dania born on 29 january 2009
betul kan...
sure betul punyer....

ok...here my link

http://ieyza83.blogspot.com/

thanx

anin said...

TEKA 29 JAN 2009

DAH SETAHUN DAH DIA..MESTI MACAM KELIP2 WAH DAH BESAR ANAK MAM

MY LINK : http://seindahbayu.blogspot.com

anin said...

follower ID: anin
name: anin
email:farhanin1984@gmail.com

Akma said...

Salam saya join ye...

saya teka : 29 jan 2009
zura_latfi@yahoo.com
nama : zura

::Mamalyna:: said...

Salam perkenalan, saya join giveaway... ni link saya..

http://ejanblog.blogspot.com/2010/01/goodies-bag-giveway.html

Saya teka 25 Januari 2009

thank a lot..

juniza said...

salam mummy alisha...

Ju nak join gak n tekaan Ju 29 JAN2009

http://blogjuniza.blogspot.com/
follower ID:juniza
name: juniza
email:juniza.bintikamarudin@intel.com

inasepi said...

ina nak gak teka umur Alisha yg coel tu...

jeng..jeng..29Jan2009 kan..

http://inasepi.blogspot.com/
follower ID:inasepi
name: ina
email:izailin@yahoo.com

inahasan said...

nak teka...nak teka...
ur dania born on 29 january 2009



ok...here my link

http://inahasan.blogspot.com/

thanx

Qistina's Mama n Abah said...

Salam..saya dah join jugak..

saya teka tarikh lahir Alisha ialah 29 Januari 2009

FelisCatus said...

Kalo Mak Long dia nak masuk contest ade chance dapat goodie bag jugak tak? :-))

dp ♥ sriyha said...

HI THIS IS MY ENTRY..
http://dpluvsriyha.blogspot.com/2010/01/goodies-bag-contest.html
MY GUESS IS 31 JAN'09

AyuArjuna BiGoshh said...

done...

my blog url

http://ayuarjuna.blogspot.com

tarikh lahir ur baby
29 Januari 2009

me n de alisha said...

kalau maklong tak boleh tau, tu kira soalan bocor dah...hahaha

sweetcraft store said...

nk teka jugak

http://sweetcraftstore.blogspot.com/

sy teka 23 Januari 2009

Mrs Hafiz said...

salam,
nk teka gak. hehe.

sudah add dlm blogroll.
dan sudah letak banner.

jawapan sy: 26 january 2009

my link:
http://szawanah.blogspot.com/2010/01/goodies-bag-contest.html

Papa @ Mama Zara Sofea said...

Hi awak,

Kalo ada lebih dari 3 peneka yg tepat cemane?

TQ

norash said...
This comment has been removed by the author.
norash said...

Salam perkenalan..
saya nak try teka..tp dah ramai teka jwpan yg same..huhuhu
..nampak nye saya dah agak lambat kan..anyway teka jugak la..

tarikh lahir Alisha : 29hb january 2009...

ini link saya k..
http://tasnimpunyelife.blogspot.com/

arissa.soleha said...

salam teka 29 jan 2009

ni link
http://arissasoleha.blogspot.com/2010/01/hi-semua-sempena-birthday-alisha-yang.html

maszlanz said...

DONE....TARIKH LAHIR ALISHA

29 JANUARI 2009


http://maszlanzputri.blogspot.com/2010/01/goodies-bag-contest.html

aiDieNa said...
This comment has been removed by the author.
MamaCira said...

Salam..

terjumpa blog ni masa carik kat google pasal headband baby..x sangka ada contest.. nasib baik sempat, kalau x melepas lah! Hehehe..

ok aku cuba nasib.. ;)
30 JANUARI 2009 (JUMAAT)

aiDieNa said...

Hai.. me joining this giveaway..

Ur princess Birthday I raser pada: 29 Januari 2009..

Ini link I utk Contest nie:
http://aidiena.blogspot.com/2010/01/goodies-bag-contest.html

;)

siti nurkhijah said...

salam..
ramainya yang join..

jawapanya ialah... 29 jan 2009

http://naufalnnureen.blogspot.com

Nurul + Nordin said...

Nape semua org teka 29 Jan erh..
sy nak teka 16 Jan ye..
huhuhuu... lain dr yg lain..

Blog sy :
http://noiya.blogspot.com/

Geeda said...

SALAM....

saya nak join jugak ni....

BILA BESDAY ALISHA: jawapannya 29/01/09...iaitu hari jumaat hari yang mulia...betul kan!!!

ni link ke blog saya:

http://geedafamily.blogspot.com/

miemiey said...

salam...saya dah join
sila semak yee..

http://miemiey-akucintacontestgiveaway.blogspot.com/2010/01/goodies-bag-contest.html

birthday alisha...
pas ditolak ditambah bahgi darab..ermmm...

29 january 2009
hari khamis
bersamaan 2 safar 30H

Em's Family said...

ramai nyer teka 29 jan.. kalau macam tu macam kene kongsi hadiah kan.. so.. saya teka

1 February 2009 :D

hehehe

www.jomjoincontest.blogspot.com

Thanks

follower's id: Em's Family

午餐 said...

初次造訪,安安^^.........................

Blog Widget by LinkWithin