mummy, daddy love u so much sayang

Lilypie

Aliesya now is

Lilypie Second Birthday tickers

Story my journey of little girl...si kiut Alisha

Thursday, January 21, 2010

budak lasak

Alisha semakin lasak, sekarang ni dah pandai nak berkemas ... kalau leka sikit semua tempat yang boleh dia boleh bolos dia akan masuk... so sekarang kalau nak susun barang rumah kena rapat-rapat. Kalau ada ruang sikit, mesti Alisha boleh lepas... mainan yang banyak tu pula taknak di main nya... ini tak pandai memanjat lagi, kalau dah pandai memanjat tak tahu lah camne. Sesetengah orang kata anak perempuan ni tak lasak sangat, tapi macam Alisha sungguh agresif betul. Tak caya tengok gambar kat bawah ni
Sabar jelah, ish takut juga menengoknya pun ada juga...

6 comments:

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

ish ish bam bam lasaknye kamu,aunt TAKMO kamu tersepit la bam bam!

norash said...

la..tak tersepit ke kat celah tu..Alisha!

me n de alisha said...

mummy Stephanie, tulah lasak sangat dah sekarang u, ruang tu memang muat-muat badan Alisha jer...nasib baik tak tersepit.

me n de alisha said...

norash, nampak macam tersepit... mula-mula cuak jugak..tapi Alhamdullillah si Alisha dapat keluar dari ruang tu...sabar jelah.

wansteddy said...

kelakar tgk muka cuaknya tersepit 2 kui3... baby debab2 nak masuk tmpt sempit, tersekat la nak... kui3

ps: hati2 mama alisha, skrg kan tgh sibuk kes bb kena hempap dgn tv. nauzubillah... mntk2 jauhla kemalangan cmtu dgn famili kita.

me n de alisha said...

Tulah pasal, lepas post entry ni baru keluar berita tu... ish takot jugaklah...huhuhu.

Blog Widget by LinkWithin