mummy, daddy love u so much sayang

Lilypie

Aliesya now is

Lilypie Second Birthday tickers

Story my journey of little girl...si kiut Alisha

Wednesday, January 6, 2010

Alisha at 11 Months

Now Alisha is 11 months old, now more fun and exciting with Alisha progress... so now Alisha able to :
1. berdiri dan bangun semula, angkat kaki takut yer..
2. berdiri tanpa pegang apa-apa dalam 5-10 saat, lepas tu terduduk.
3. dan pandai tolak "push walker" dah tak takut-takut lagi.
4. kuat membebel and pandai says didi, nenek, nak-nak, bak and few word german .. lol
5. Pandai babai and follow direction, contohnya " Arms up, clap your hand Alisha, so dia akan
angkat tangan but when say "Alisha touch your head, so mulalah buat muka blur and nak
tarik rambut mummy... sabar jelah.
6. Able to pointing finger if need something, contohnya nak maman she touch her tummy...
laparlah tu, tunjuk kereta kalau nak balik dari rumah nenek...
7. 100% taknak tidur buai and akan tidur atas katil dengan sendirinya....tak suka nak tepuk-
tepuk, dia akan round satu katil and dah penat dengan sendirinya tertidur.

*amboi buat ape tu??





2 comments:

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

congrats sayang bam bam!tak lama lagi dah nak jalan tu.time flies kan...?sebulan lagi dah nak stahun...

me n de alisha said...

tulah rasa sekejap je masa berlalu, anyway thanks to mummy Ryan juge coz selalu visit blog Alisha yang bam bam ni :)

Blog Widget by LinkWithin