mummy, daddy love u so much sayang

Lilypie

Aliesya now is

Lilypie Second Birthday tickers

Story my journey of little girl...si kiut Alisha

Sunday, August 2, 2009

MY CUTE LITTLE PRINCESS GIVEAWAY

THIS ENTRY IS STICKY MODE



hehehe...betul tak?? mummy Alisha dah 'giler' contest...orang wat blog nak tempek pasal anak tapi mummy Alisha ni dah kemaruk contest lak...yelah mummy Alisha kira sambil menyelam, minum air sekali ...hehehe

So layan new giveaway form Mama_Aqish dan syarat-syarat adalah seperti dibawah :
ADD URL Link Mama di blog list @ blog roll anda & Anda diwajibkan menjadi Follower http://damiaqish.blogspot.com/ & link semula url mama pasal contest ni & tepek as a
banner di blog masing2.... : : DONE : :

Contest ni terbuka untuk semua Baby Girls yang berumur dari 1 bulan sehingga ke 1 tahun saje ( yang lahir tahun 2008 & 2009 je) : : DONE : :


Hanya seorang pemenang saja yang akan dipilih, tetapi sekiranya penyertaan amat menggalakkan hadiah mungkin akan ditambah : : e.. suka nye : :


Sila upload sekeping gambar saje k....& sertakan sekali dengan nama & tarikh lahir anak anda : : DONE : :
The Cute little princess are .....
NAMA : DANIA ALISHA
TARIKH LAHIR : 29 JANUARY 2009

Sila pastikan entry mengenai contest ini dijadikan sebagai STICKY MODE di blog anda & sape yang paling banyak wat komen kat Blog mama ni,akan mempunyai peluang cerah untuk menang (kira advantage la)
: : DONE : :

Bila dah siap, tinggalkan URL link mengenai contest ni beserta nama anda & anak anda di entri ini. : : DONE : :

dan ada penambahan syarat iaitu ada perlu jawab 2 soalan... :: DONE ::
Kenapa anak anda harus mendapat award MY CUTE LIL PRINCE @ PRINCESS??
1. Sebab Alisha ni memang cute, tak caya leh tengok secara live...(hehehe masuk bakul angkat sendiri)
2. Alisha memang comey dan bam-bam yer...buah hati kami kami berdua yer, seorang baby yang aktif serta suka tersenyum dan friendly yer.

Ape yang anda tahu pasal blog Mama_Aqish?
1. Blog yang kiut, selain banyak story tentang papa,mama dan Aqish... maklumat sale selalu update yer. Ada tutorial lagi, saya berjaya buta sticky mode ni pun disebabkan oleh tunjuk ajar mama Aqis yer, selain tu saya juga berjaya add Nuffnang kat blog ni pun di sebabkan berguru ngan mama Aqish. Pelajaran lain ialah seperti buat link back, setting komen, auto publish, pop up window, posted by dan sebagainya.
2. Pernah masuk giveway yang mama Aqish buat iaitu ole-ole dari Cameron dan simple giveway iaitu giveaway kecil-kecilan(baju oshkosh)...so far tak pernah menang ag...hihihi, maybe kali boleh lah menang yer.

So kawan-kawan belum terlambat untuk join giveaway ni...tarikh tutup ialah
Contest Start dari 1hb July 2009 -31hb July 2009

2 comments:

kakyong said...

amboi... bambam nya... pipi mungil tu buat makick geram...

heheh, ni kakyong terjah je ni.. salam kenal ya, mama alisha

me n de alisha said...

KAK YONG :yer salam kenal juga yer...

Blog Widget by LinkWithin