mummy, daddy love u so much sayang

Lilypie

Aliesya now is

Lilypie Second Birthday tickers

Story my journey of little girl...si kiut Alisha

Friday, August 28, 2009

: : Alisha going to 7 month : :

Esok Alisha dah masuk 7 bulan, so far Alhamdullillah si bam-bam semakin sihat, sudah naik walker and dah mamam... pandai menyiarap , duduk belum tahu lagi.... pandai membebel baaa baaa maa maaa gaa gaa, kuat mamam... badan ketul-ketul... tak pandai duduk ag without support dan yang latest dah pandai marah-marah yer ... notie Alisha ni yer....so layan yer picture terbaru Alisha :)

wah terror tak kite??menyiarap sambil pegang puting hihihi
mummy... Alisha tak nak amik gambo...huhuhu
waaaa tak nakkk
mummy taknak senyum :(
ish tengok tu dahi berkerut-kerut... Alisha Alisha marah yer sayang.....

3 comments:

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

happy 7months sayang!alahai,ni rupa tbaru dia ek..so adorable,siapla kalo dah start mrangkak...hehehe.buli mommy ek.

me n de alisha said...

hihihi thanks ,tak larat dah... dah pandai protes hihihi... pandai demand...nanti kalau dah pandai merangkak siap lah mummy kena buli, kena kejar sana sini....habis tu takkan nak statik je kan??

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

heheh betul2,baik bela anak patung barbie je. ;p

Blog Widget by LinkWithin