mummy, daddy love u so much sayang

Lilypie

Aliesya now is

Lilypie Second Birthday tickers

Story my journey of little girl...si kiut Alisha

Tuesday, August 18, 2009

sibuk berkebun + berita baik

Alisha sekarang dah 6 bulan 2 mingu, so Alisha dah pandai naik walker dan mummy sejak akhir-akhir ni maleh nak update blog coz sibuk berkebun kat Farm Ville...hihihi. Kadang-kadang cam maleh nak update blog coz cam takda owang baca pon :( hihihi... mungkin cerita mummy tak best kot... tapi tak pa ar, mummy story pasal Alisha je kan, nanti Alisha dah besar suruh Alisha baca je ar, hihihi. Anyway minggu ni agak penat coz daddy outstation lagik.. kali ni pergi Pulau Pinang, ish mana tak nyer, sowang-sowang hantar Alisha dan amik Alisha dari rumah mak... last-last tido umah mak terus hihihi. Tido umah mak habis Alisha kena gigit nyamuk, cian Alisha... ish nak sambung berkebun balik lah :) ,
sebelum terlupa......
Berita baik pulak, mummy nak wat giveway tuk puasa ni... Saje je nak bagi , last month daddy g JB ada belikan mummy crocs... tapi sayang nye mummy tak muat...nak bagi adik, mummy takda adik perempuan, nak bagi cousin, diaorang tak suke...ada ke orang tak suka cros?? pelik lah kan?? nak jual cam tak berbaloi je kan, dah satu je, so dapat idea nak bagi kat siapa-siapa yangbertuah, hihihi. Tapi format giveway tu tengah fikir nak wat camno? Anyway nanti kite upload kasut buaya tu yer :) Tungggguuuuuuuuu

Ini lah kebun kite :)
moooooo
*siapa-siapa nak beli lembu leh contact kite ye :)
susu lembu pun ado....
*kambing,ayam,itik dan arnab pun ado ...hihihi

p/s- kali ni daddy g Penang tak beli apa-apa tuk mummy,daddy kata penat nak g jalan-jalan...huhuhu




4 comments:

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

hey hey..sape kate takde sape baca blog baby bam bam alisha?ni ha bam bam ryan dok baca n ttanya2 bila nak update...

me n de alisha said...

hihihi mana ar tahu...rajin bam bam ryan baca blog bam bam Alisha yer...hihihi, yelah mummy minggu ni cibuk sangat, tak sempat nak tempek cerita bdk bam bam tu ... anyway thanks ya..

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

ur welcum.keep updating!

me n de alisha said...

ok sure darling :)

Blog Widget by LinkWithin