mummy, daddy love u so much sayang

Lilypie

Aliesya now is

Lilypie Second Birthday tickers

Story my journey of little girl...si kiut Alisha

Monday, December 28, 2009

Flash Card

Tadi keluar nak cari flash card untuk Alisha, cuma sempat pergi Jusco jer... mula-mula pergi Jusco Alpha Angle, Wangsa Maju. Cari punya cari, takda lah pulak, yang kelakarnya masa tanya kat budak Jusco tu, '' dik ada jual Flash card tak?? aaaa flash card, apa tu kak?? mmm ada jugak orang tak tahu apa itu Flash Card, takpe lah... cuba cari kat Jusco lain. Pergi Jusco Keramat, takda juga... tapi dok belek-belek CD kat counter CD boleh pulak ternampak satu flash card ni, tapi macam dah buka jer...mmm tanya kat budak Jusco tu ada yang baru tak?? takda lah pulak, tapi nak sangat punya pasal ambik saje lah....



Inilah rupa flach cardnya from YBCR, tapi dapat yang step 2, so nak tanya blogger-blogger yang tahu kat mana lagi nak beli flach card macam ni yer??? or ada sugesstion tak ??

   

3 comments:

adlinahusaini said...

salam,tq for coming to my blog..
anyway cane ek guna flash card..wat la posting pasal tu ek..

adlinahusaini said...

jom exchange link..i follow u, u follow i hihihi

me n de alisha said...

I dah follow u :)

Blog Widget by LinkWithin