mummy, daddy love u so much sayang

Lilypie

Aliesya now is

Lilypie Second Birthday tickers

Story my journey of little girl...si kiut Alisha

Monday, December 7, 2009

Gigi Alisha

Alisha's 1st, 2nd, 3rd and 4th Tooth at 9 month 7 days,
boleh tak Alisha tumbuh gigi serentak.
Nasib baik tak demam....

gigi bahagian atas

*gigi 1,2,3 dan 4 sekali gus tumbuh....
tengok tu gigi atas dah bawah, yang pastinya susah nak capture gambar gigi ni,
maybe picture tak berapa clear coz guna camera phone jer :)
   

2 comments:

Lovely Mommy... said...

ah so cute! kena simpan gambar tuh... Diya tumbuh gigi mcm tu jugak sekali 4 batang and after dat 2 each time and masa 4 batang tu dia demam panas! sue tak sangka tu gigi pun sue ingat bekas dia makan roti hahahah... rupanyer gigi n i was sooooo excited dat time ahaks.

me n de alisha said...

haha, memang excited bila anak tumbuh gigi, sekarang Alisha suka sangat nak gigit-gigit jari orang ...

Blog Widget by LinkWithin