mummy, daddy love u so much sayang

Lilypie

Aliesya now is

Lilypie Second Birthday tickers

Story my journey of little girl...si kiut Alisha

Sunday, December 13, 2009

VIDEO NI BEST LAH

Dua 3 hari ni memang saya ada banyak masa, tapi bukan dirumah yer tapi di office, bekerja pada hari Sabtu Ahad adalah agak relax and boleh kalau nak surf internet, tapi bukan guna komputer office, sebab semua unrelated website tak boleh buka yer, nasib baik wifi office ada...hihihi

Sebenarnya sejak baca blog mummy Qarissa ada lah daftar Brillkids cuma takda masa nak baca forum dan biarkan saja, Brillkids website tu memang adalah dua kali baca, lepas baca mengenai How To Convert You Tube Video To DVD? entry kat blog Qarissa so baru lah sedar sikit nak baca forum, memang betul kata Watie, forum kat sana sangat berguna, semua ibu-ibu tidak kedekut untuk share everything. So tengah baca satu forum ni ''How to make my son read??? Your experience and tips, please'' ada satu ibu bagi satu website iaitu www.dreamenglish.com so buka lah website ni dan tengok video ni comel sangat..... so layan lah video kat bawah ni yer....
video



video



video

Many thanks to mother of faith sebab share video ni yer.

No comments:

Blog Widget by LinkWithin