mummy, daddy love u so much sayang

Lilypie

Aliesya now is

Lilypie Second Birthday tickers

Story my journey of little girl...si kiut Alisha

Monday, December 7, 2009

Update Alisha at 10 month old

Adus berkarat sudah blog ni, sampai tak update pun Alisha at 10 month, so far banyak yang sudah Alisha pandai buat... sudah pandai berdiri tapi kena pegang sesuatulah. So memang Alisha melangkau yer, sepatutnya Alisha merangkak dulu, tapi tiada tanda-tanda yang Alisha merangkak. Angkat-angkat punggung jelah si bam bam ni...



nampak tu dah pandai berdiri sendiri, kalau dudukkan mesti nangis-nangis nak berdiri balik

2 comments:

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

congrats dear!taklama lagi jalan lah tu!

me n de alisha said...

thanks mummy Ryan, anyway nanti tak larat pulak nak layan Alisha berjalan...huhuhu

Blog Widget by LinkWithin