mummy, daddy love u so much sayang

Lilypie

Aliesya now is

Lilypie Second Birthday tickers

Story my journey of little girl...si kiut Alisha

Thursday, December 24, 2009

HAPPY BIRTHDAY TO ME

hihihi, bila buka blog Alisha, nampak satu blogger tu punya post, "TO DAY IS my BIRTHDAY" by Hanz or http://thehoneybunch.blogspot.com, eh samalah ngan birthday kita...
Anyway malam tadi daddy belanja dinner and tak plan apa-apa untuk birthday tahun ni, cuma harapan semoga dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur, kekal bahagia bersama suami tercinta dan mampu melihat, serta membesarkan si Alisha dan juga mampu produce adik Alisha lagi hihihi... dan to all my friend yang tak putus-putus write kat wall fb tu, "Big thanks to all those yang wish happy birthday to me, you are so wonderful in my life, Bersyukur kepada Allah, sehingga saat ini diriku masih bernafas" Amin.
Juga kawan-kawan blogger, silent reader(ade ker) Thanks coz singgah dekat blog Alisha yang tidak seberapa ni :P






4 comments:

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

happy birthday to u sweetie mommy!

me n de alisha said...

thanks dear :)

Ms AiReEn MoHd said...

happy birthday babe..thanks babe mai blog aku...tu beli kat arkid jln tar jer..murah jer babe kain cotton tu

me n de alisha said...

oo oic, anyway thanks juge jenguk blog I yer :)

Blog Widget by LinkWithin