mummy, daddy love u so much sayang

Lilypie

Aliesya now is

Lilypie Second Birthday tickers

Story my journey of little girl...si kiut Alisha

Wednesday, July 29, 2009

ANY SUGGESTION?? INSURANS FOR ALISHA

hi ... sesiapa yang terbaca entry saya ni kan ?
Ada sebarang suggestion/ some advice untuk sebarang plan pelindungan diri /insurans for kids tak? Sebab mummy nak amik insuran tuk Alisha lah. Mummy takda masa lah nak survey... tapi kalau ada nak promote atau suggestion tolonglah bagi tahu yer... Terima Kasih yer

2 comments:

Mommy Stephanie Liah said...

hey babe,my son is a stemlife baby.u ada simpan cord dia kat bank cord?its one of the insurans..n now i pun masih cari insurans mane yg sesuai utk ryan walaupun cord dia dah simpan kat stemlife...

me n de alisha said...

I takda simpan ar, I know that one is important jugak... maybe second baby kot. Anyway I tengah cari insurans for Alisha, yelah for something happen kan?

Blog Widget by LinkWithin