mummy, daddy love u so much sayang

Lilypie

Aliesya now is

Lilypie Second Birthday tickers

Story my journey of little girl...si kiut Alisha

Wednesday, July 15, 2009

KENAPA SUKA NGAMOK NI??

Sejak akhir-akhir ni Alisha, mummy tak tahu kenapa suka sangat ngamok...huhuhu...frist sekali Alisha buat perangai masa majlis cukur jambul Humaira (kira cousin Alisha jugalah) last sunday... Ada ka my family in law datang dari Melaka nak tengok Alisha, Alisha leh tak friendly lak... nangis...nangis...nangis macam kena pukul sebab protes tak nak stay kat situ...huhuhu terpaksa lah balik awal...

yang terbaru semalam...semalam mummy cuti, satu hari duduk ngan Alisha, Alisha ngamok lagi...huhuhu Alisha nak mummy duduk ngan Alisha jer yer...mummy nak g toilet pun tak boleh tau...main-main ngan Alisha jer...lepas tu kalau nak tido...cian mummy kena henjut Alisha sebab Alisha tak nak duduk/tido kat atas katil (henjut Alisha dari kul 10.30 malam, pukul 12.30 pagi baru tido tau...layan dia dia cakap sorang-sorang lah,bila nak dianggkat Alisha nangis...huhuhu Alisha..Alisha dah pandai protes yer sayang...

Camnilah rupa Alisha bam bam yang suka nangis sekarang...huhuhu....gambar ni mummy amik masa Alisha masa kecik ...hehehe layann

2 comments:

Amy Carmeen said...

mungkin sbb mummy dia pon ngamuk kt cust heheheheeh

me n de alisha said...

yer kot noks...masa ngandung asyik dapat irrate customer jew...huhuhu

Blog Widget by LinkWithin